DJ Squad

DJ Squad

T-Spoon is zonder twijfel een van Europa’s beste dance formaties uit de 90′s, en is titelhouder van de grootste internationale zomerhit aller tijden (Sex On The Beach). Nu zijn ze terug waar ze thuis horen… live on stage!

De live performances van T-Spoon zijn altijd spectaculair en toonaangevend. Om aan het geheel een extra dimensie toe te voegen introduceren we het T-Spoon (Spic & Span) DJ SQUAD.

Dit DJ SQUAD speelt niet alleen maar de grote hits van de 90’s, maar zijn thuis op alle markten.

Ze spinnen de golden oldies (90’s classics), de hedendaagse zwoele en opzwepende eclectic house anthems, maar denk ook aan de 21e eeuw platinum classics als voorbeeld Montell Jordan, The Backstreet Boys, Blackstreet, Deeelite, Michael Jackson, Spice Girls, Bobby Brown, Guns and Roses of een smash track van The Prodigy. Met andere bewoording : we play everything to rock the party, put the roof on fire, and get their bodies off the wall.

T-Spoon DJ Squad is gestart met some of the greatest professionals in the industry. Zoals Spic ’n Span (producers T-Spoon en meer), Rob Boskamp (bekende 90’s DJ) , The Dirtyrockers (remixers T-Spoon responsible for loads of club hits). De T-Spoon DJ Squad laat het publiek die deze periode heeft ervaren opnieuw beleven . Het DJ team stemt de muziek volledig af op het publiek, de manier waarop ze dit remixen schudt letterlijk het stof van de platen.

Om het totaalconcept compleet te maken is er de mogelijkheid om de onmisbare factor (MC) Raw Jawz te boeken, die heeft samengewerkt met artiesten zoals Hadise, Fatman Scoop, Khia, Akon, Fat Joe, Leki, etc. Deze originator en crowdhyper zal een event tillen naar ongekende hoogtes. Hij kan net dat extra stukje finesse toevoegen. Ook is het een optie om dansers toe te voegen indien gewenst.

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.

Vanaf 995,-


Boekings Aanvraag