Yves Berendsen

Yves Berendsen

Yves is een getalenteerde Zandvoortse zanger geboren te Haarlem. Tijdens zijn achttiende verjaardag traden tijdens een voor hem georganiseerde surprise party in zijn stamcafé ‘De Klikspaan’ diverse artiesten op. Als verrassing voor zijn ouders pakte Yves zelf de microfoon en zong een aantal nummers voor hen. Dit werd door de aanwezigen met zoveel enthousiasme ontvangen dat Yves vele weekenden in zijn stamcafé de microfoon ter hand nam en de gasten vermaakte met zijn optredens. Wat als een geintje begon groeide uit tot zijn passie.

Yves repeteerde, naast zijn studie, vele avonden. Zijn repertoire varieerde van Vader Abraham tot René Froger en van Guus Meeuwis tot Ramses Shaffy. Hij werd gevraagd om wekelijks het entertainment te verzorgen in zijn stamcafé. Iedere laatste zondag van de maand nodigde Yves een van zijn collega zangers uit in Zandvoort en deed zo ervaring op met onder andere Dario, Wesly Bronkhorst, Dries Roelvink, Quincy, Robert Leroy, Tino Martin, Mick Harren en vele anderen.

Yves nam zanglessen en liet orkestbanden maken om zich te kunnen onderscheiden van de vele zangers en zangeressen binnen zijn vakgebied. Hij nam deel aan diverse talentenjachten en belandde overal minimaal in de top drie. Dit sterkte hem om zich volledig te focussen op de muziek. Uit het hele land stroomden de boekingsaanvragen binnen en zelfs in Spanje, aan de diverse Costa’s, is Yves een veelgevraagde zanger.

Nu drie jaar later, vele optredens verder en podiumervaring rijker maakt Yves de stap richting een professionele zangcarrière en lanceerde op maandag 20 april 2015 zijn eerste debuutsingle ‘Voor jou’. Recentelijk won Yves de talentenjacht van de bekende Amsterdamse horecagelegenheid ‘Jantjes verjaardag’ en mag zich hiermee de huiszanger noemen van deze kroeg.

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.

Vanaf 1.095,-


Boekings Aanvraag