Antje Monteiro

Antje Monteiro

Antje Monteiro heeft in de loop der jaren een reputatie opgebouwd als een Allround Showbizz Lady!

Niet zo verwonderlijk dat de carrière van Antje een even stormachtige als spectaculaire ontwikkeling heeft doorgemaakt. Antje startte haar carrière ooit in theaterproductie Jeans waarmee zij 2 jaar langs de theaters toerde. De sterke vocale capaciteiten in combinatie met haar ijzersterke uitstraling bleken de perfecte ingrediënten voor een méér dan succesvolle zangcarrière In 1998 werdt zij uitgroepen door RTL4 tot “zangtalent ’98″. Als klap op de vuurpijl kreeg Antje, uit 900 kandidaten, de hoofdrol van Amneris aangeboden in de meest succesvolle musical die Nederland ooit heeft gekend: Aida. Avond aan avond stond Antje in het Scheveningse Circustheater op de planken en haar rol in Aida bleek baanbrekend voor een (inter)nationale carriere voor deze zingende nachtegaal. Zij werd voor haar rol genomineerd voor de Johnny Kraaykamp musical award voor beste vrouwlijke hoofdrol 2002.

De KRO benaderde Antje voor de presentatie van het succesvolle muziekprogramma “Het Gevoel Van….”. De komst van Antje voerde het best bekeken programma van de Nederlandse TV naar een nog hogere dimensie en niet in de laatste plaats naar torenhoge kijkcijfers. Dat de combinatie van presenteren en zingen Antje op het lijf is geschreven, bewees ze méér dan ooit in “Het Gevoel Van….” waarin Antje wekelijks voor een miljoenenpubliek met diverse nationale-en internationale vedetten een muzikale reis maakt door een bepaald jaar.

Daarnaast vertoont de agenda van Antje maar weinig lege plekken, aangezien Antje naast haar drukke TV-en theaterwerkzaamheden ook veelvuldig wordt gevraagd voor optredens in het land en het presenteren van diverse Evenementen.

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.

Vanaf 2.995,-


Boekings Aanvraag