Jeffrey Heesen

Jeffrey Heesen

Vanaf het moment dat Jeffrey Heesen op 11 september 1990 in het Brabantse Oss werd geboren kreeg hij de muziek met de paplepel ingegoten. Zijn vader was immers al een bekende zanger/gitarist in diverse bandjes in Brabant. Op 5-jarige leeftijd bespeelde Jeffrey de accordeon en deed hij mee aan diverse talentenjachten.

In 2004 verscheen de debuutsingle “Hey Lieve Meid”. Met deze single wist Jeffrey veel airplay te vergaren bij diverse grote radio stations en werd hij door critici uitgeroepen tot de kroonprins van het Nederlandse lied. Jeffrey’s uitzonderlijke vocale kwaliteiten bleven niet onopgemerkt. Succesvolle singles volgden, waaronder “Kom Toch Bij Mij Terug”, “Als De Bouzouki’s Klinken” en het swingende “Blijf Vannacht Bij Mij”, welke wekenlang genoteerd stond in de Single Top 100. De bekende hitproducer Waylon van der Heijden (Goldfinger) noemde Jeffrey Heesen zelfs een van de beste zangers die hij ooit in zijn studio heeft gehad.

Nadat Jeffrey Heesen met de single “1 Blik Van Jou” wederom veel succes oogstte ging Jeffrey zich toeleggen op het schrijven van nieuwe liedjes. Samen met producer Mario Veltman heeft Jeffrey al enkele liedjes klaar en de nieuwe single “Casanova” is hiervan het eerste sublieme resultaat. Jeffrey Heesen wil in de toekomst niet alleen voor zichzelf, maar ook voor andere artiesten liedjes gaan schrijven. Één ding staat vast: van Jeffrey Heesen gaan we in de toekomst nog veel horen. Jeffrey Heesen behaalde een tweede plek in het tv-programma Bloed, Zweet en Tranen 2015.

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.

Vanaf 1.495,-Boekings Aanvraag