Henk Dissel

Henk Dissel

Op 21 februari 1991 zag Henk Dissel het levenslicht. Van jongs af aan is zijn passie al zingen en entertainen. Nu, 21 jaar later, is Henk bezig met zijn klim naar de top van Nederland.

Henk werd landelijk bekend door zijn deelname aan de TROS Sterren.nl Academy in 2008, waarin hij het nummer ‘10 seconden later’ uitbracht. Dit was het begin van een mooie carrière met singels als ‘Ik wil jou’, ‘Alleen maar jou’ en ‘Ik geloof nog steeds in jou’. Vele van zijn singels bereikten de Single Top 100 en kregen veel steun bij radio en Tv zenders.

In 2011 sloeg Henk definitief zijn muzikale pad in met de single ‘Denk je nog wel aan mij’. De single werd erg positief ontvangen, stond wekenlang in de Single Top 100 en de agenda van Henk begon langzaam vol te stromen.

Henk maakte een succesvolle start in het jaar 2012 met zijn landelijke hit ‘Lange nacht’ die maar liefst 17 weken in de Single Top 100 stond en in elke kroeg en discotheek werd meegezongen. Na deze geweldige cover van Michel Teló gaat de carrière van deze jonge zanger in sneltreinvaart. In het najaar van 2012 kwam de knallende opvolger van ‘Lange Nacht’, genaamd ‘Een bom’ uit, en ook deze single werd een hit met 10 weken Single Top 100, veel airplay en vele views op Youtube.

De agenda van Henk vult zich snel met optredens door het hele land; Henk treedt onder andere op bij Oosterhout Live, heeft zijn eigen avond in Jantjes Verjaardag, mag in de grote feesttent van de Tilburge Kermis optreden en staat 3 avonden in een bomvolle Amsterdam ArenA bij de Halftimeshow van de concertreeks van Toppers in Concert 2012.

Maar Henk houdt het niet bij zingen alleen, in het jaar 2012 is hij aan de slag gegaan met verschillende tekstschrijvers om zelf liedjes te gaan schrijven, voor zichzelf en anderen.

Als afsluiter van dit geweldige jaar kwam de Zeistenaar met een echte feel good Kerstsingel uit en kon het jaar definitief niet meer stuk voor Henk. De single werd door diverse websites en radiozenders gebombardeerd tot de kerstsingle van 2012.

Ook 2013 begint voor Henk goed. Met een nieuwe, swingende single ‘Dansen’ in April belooft dit opnieuw een spetterend jaar te worden voor Henk Dissel.

Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW.

Vanaf 1.995,-Boekings Aanvraag