Dario

Dario

Hij werd geboren op 30 december 1963, en begon te zingen op zijn 21e jaar. In 1996 ontdekte Dario dat als je een bepaalde beat onder een nummer zet het ineens een ander nummer kon worden.

Dat gebeurde met “Zij gelooft in mij” en daarna met het nummer “de Clown”. Beide zijn covers van bekende artiesten, maar een nieuw tijdperk, namelijk 'De apres ski' was geboren. Vele van dit soort nummers volgden en Dario wist maar liefst 2 albums vol te zingen met covers in een nieuw jasje.

Na een aantal jaren zo te hebben gezongen werd het tijd voor iets anders en na zijn real life soap bij SBS6 ging Dario in 2007 de Heineken Music Hal in voor een mega concert. Een nieuw tijdperk met eigen nummers brak aan en een aantal hits zoals “Je hoeft me niet te zeggen” en “Laat me leven zoals ik ben”. Ondertussen zijn we 5 albums, 3 dvd’s en vele singles verder.

Ook de vele duets die Dario heeft gedaan met zijn collega’s, Imca Marina, George Baker, Jan Vayne, Benny Neyman, Sugar Lee Hooper, Deff Rhymz zeggen voldoende over wat voor artiest hij is. Zijn repertoire bestaat uit gezellige meezingers met een hoog feestgehalte, maar ook de mooie ballades komen aan bod. Dus eigenlijk is Dario een artiest die op elk feest de juiste snaar zal raken.

Tijdens de opnamen van 'Meeuwis en de Mol maken vrienden', kwam het idee van Guus Meeuwis om Dario een nummer van zijn repertoire te laten opnemen met de titel “Ik ook van Jou”. Deze single is ouderwets omgebouwd tot een echt Dario nummer. Daarna volgde “Eenzaam zonder jou” van Andre Hazes.

Eind 2016 nam Dario hits op als “Hoor dan” en “Over en uit”. In 2017 kwamen de single’s “Alles moet Los” , “Sexbom” en “Donder en Bliksem”. Ze werden in het land overal super goed ontvangen door zijn fans.

Zijn nieuwe single “Wat een ander ook zegt” is een nieuwe start met een compleet nieuw team van Studio 1.

Vanaf heden zal studio 1 zorg dragen voor zowel het management als de boekingen van Dario.

Moto van Dario “een dag niet gelachen is een dag niet geleefd”.

 
Vraag eenvoudig en vrijblijvend een offerte aan. Prijzen zijn exclusief BTW en Buma.

Vanaf 1.295,-Boekings Aanvraag