Frank van Etten

Frank van Etten

Hij brak door met zijn single ‘Leef als een Zigeuner’, speelde zich in de kijker met zijn deelname aan SBS6-tv-hit ‘Bloed, Zweet & Tranen en scoorde daarna drie top 10 hits. Nu, in 2018, is het tijd voor een nieuwe stap in zijn carrière: Frank heeft gekozen voor het management van Studio One en gaat zich helemaal focussen op de muziek.

Frank bracht in de afgelopen jaren meerdere albums en singles uit. Hij nam duetten op met Sugar Lee Hooper, Jacques Herb en Brace en schreef samen met Eric van Tijn 'Als je lacht', waar hij een Gouden plaat voor in ontvangst mocht nemen. En in 2014 is zijn single ‘Jij bent niet meer die man van toen’ ook goed voor goud. In oktober 2015 brengt Frank het lied ‘Hoe zal ’t zijn’ uit. Hij schrijft het nummer direct na de aankondiging van zijn terminaal zieke vader, dat hij met hulp van een arts uit het leven zal stappen.

In 2016 scoort Frank direct een enorme hit met ‘Ik wil met je dansen’. Ook maakt Frank een nummer met zijn zoon Jamy. Vlak voordat het jaar eindigt, lanceert hij zijn nieuwe single ‘Ik sta in lichterlaaie’, die ook op zijn zesde album 'Mijn Zigeunerhart' verscheen. Dit wordt gevolgd door de hit 'Huisje op wielen', die in het hele land wordt mee gezongen.

Daarnaast is hij producer en schrijft hij voor zichzelf, maar ook voor aanstormend en bekend muzikaal talent in zijn eigen studio.

Gage:
€ 1.695 (ex btw en buma)


Boekings Aanvraag